نشست مقدماتی پیگیری تأسیس رشته جامعه‌شناسی برگزار شد

۱۴۰۲/۱۱/۱۶

نشست تعدادی از اعضای انجمن جامعه‌شناسی استان لرستان با رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) و مدیر حوزه ریاست این دانشگاه (دکتر محسن رشیدی) در راستای پیگیری تأسیس رشته جامعه‌شناسی در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان،‌یکی از خواست‌ها و مطالبات انجمن جامعه‌شناسی استان لرستان، تأسیس رشته جامعه‌شناسی در دانشگاه لرستان بوده است.

براین اساس، نشست مذکور در ادامه پیگیری‌های انجمن جامعه‌شناسی استان لرستان برگزار شد و رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) نیز پیرو مذاکرات قبلی، قول مساعد داد پیگیری‌های انجام شده با شدت بیشتری ادامه یابد.

در این نشست، تصویب شد انجمن جامعه‌شناسی استان لرستان نسبت به تهیه یک طرح توجیهی علمی نیز اقدام کند و گام‌های اولیه رئیس دانشگاه لرستان برای پیگیری در نهایت منجر به نتیجه بشود.

در این نشست، عبدالمنان حقیقی‌مقدم، عضو شورای مدیریت انجمن جامعه‌شناسی استان لرستان، مریم ملکی‌صادقی و سعیده نظری از اعضای انجمن جامعه‌شناسی استان لرستان حضور داشتند و پیشنهادات خود در رابطه با موضوع نشست را مطرح نمودند.

۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - ۱۹:۱۳