نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم برگزار شد

۱۴۰۲/۱۱/۱۶

نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی بین‌بخشی اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم به میزبانی حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز دوشنبه، 16 بهمن‌ماه سال جاری به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد شرکت‌کنندگان که مسئولیت بخش‌های مختلف این کنفرانس را عهده‌دار هستند گزارشی از میزان پیشرفت فعالیت و اقدامات انجام شده در رابطه با کنفرانس بیان کردند.

تاکنون بیش از 313 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده است.

رئیس کنفرانس مذکور دکتر علی نظری و دبیر علمی کنفرانس، دکتر علی غلامی‌فرد است.

رئیس دانشگاه لرستان در این نشست بر این نکته تصریح کرد که در کارها و فعالیت‌های گروهی، طبیعی است که اختلاف نظر وجود دارد اما رویکرد کلی بایستی به گونه‌ای باشد که حاصل کار، منتهی به همگرایی و انسجام شود.

رئیس دانشگاه لرستان برگزاری این‌گونه کنفرانس‌های معتبر با سطح ملی و حتی بین‌المللی را از ابزارهای پویایی هرچه بیشتر محیط علمی و دانشگاهی دانست.

گفتنی است اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در روزهای 25 و 26 بهمن‌ماه سال جاری در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - ۲۱:۰۰