آیین معنوی اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه لرستان از پنجم تا هفتم بهمن برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۱۱/۰۴

دانشگاهیان معتکف دانشگاه لرستان، همگام با دانشگاه‌های سراسر کشور از پنجم تا هفتم بهمن‌ماه سال جاری در آیین دینی، معنوی، تربیتی اعتکاف شرکت می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین معنوی، ویژه استادان، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه‌ لرستان برگزار می‌شود.

مسجد حضرت فاطمه‌زهرا (س) دانشگاه لرستان میزبان خواهران دانشگاه لرستان و مسجد حضرت امام خمینی (ره) واقع در خیابان جلال آل احمد خرم‌آباد، فرعی بوعلی، میزبان برادران است.

معتکفان به مدت سه شبانه‌روز، در مساجد، دل خود را از اشتغالات دنیوی تهی می‌کنند و ضمن راز و نیاز با خداوند متعال، نفس خویش را تسلیم پروردگار می‌کنند.

اعتکاف، سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) و کلاس درس است؛ درس معنویت، خودسازی، انسان‌سازی و مقیدساختن خویش به انجام دستورات الهی.

متولی اصلی برگزارکننده این برنامه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۲/۱۱/۰۴ - ۰۹:۴۲