کارگاه خبرنویسی با حضور مدیران روابط عمومی‌های دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۱۱/۰۳

کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور اصول و سبک‌های خبرنویسی، با حضور مدیران روابط عمومی‌های دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان لرستان و تدریس شهرام شرفی (از دانشگاه لرستان)، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه‌شنبه، سوم‌بهمن‌ماه سال جاری با همکاری حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان و دانشگاه لرستان، کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور اصول و سبک‌های خبرنویسی به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان برگزار شد.

در این کارگاه، کلیات و مقدمات موضوعاتی مانند سبک‌های خبرنویسی، نگارش در مطبوعات و رسانه‌ و عکاسی خبری، مطرح شد.

شرکت‌کنندگان در کارگاه نیز با رویکرد گفت‌وگومحوری، دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را در رابطه با بخش‌های خبری روابط عمومی‌، بیان کردند.

۱۴۰۲/۱۱/۰۳ - ۲۰:۵۲