برگزیدگان مرحله استانی دومین جشنواره علمی شهید چمران به میزبانی دانشگاه لرستان تجلیل می‌شوند

۱۴۰۲/۱۰/۲۵

آیین تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره علمی شهید چمران (ویژه مرحله استانی)، به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، روز سه‌شنبه، 26 دی‌ماه سال جاری، ساعت 11 صبح در سالن شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

مرحله استانی این آیین را سازمان بسیج اساتید استان لرستان برگزار می‌کند.

پس از معرفی برگزیدگان هر استان و تقدیر از آن‌ها، در مرحله بعدی، در سطح کشوری، اساتید برتر دومین جشنواره علمی شهید چمران، معرفی و تجلیل می‌شوند.

از اساتید برتر دومین جشنواره علمی شهید چمران در محورهایی همچون «کتاب»، «مقاله»، «طرح پژوهشی و فناورانه، کسب و کار نوآور و دانش‌بنیان»، «راهنمایی، مشاوره، نظارت و راهبری»، «بسته سیاستی»، «کرسی نظریه‌پردازی، مناظره و نقد»، «جهادگران تبیین» و «راهیان علم، فناوری و پیشرفت» است.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر غلام‌حسین حسینی است.

از اساتید و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این آیین شرکت کنند.

۱۴۰۲/۱۰/۲۵ - ۱۳:۰۲