یادی از عکاس صحنه‌های دفاع مقدس/ نخستین جایزه دانشگاهی شهید «بهروز مرادی» برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۱۰/۲۳

نخستین جایزه دانشگاهی شهید «بهروز مرادی»، در دو بخش هنری و پژوهشی با موضوع روایت هنر و اندیشه پایداری با همت دانشگاه هنر اصفهان در رشته‌های عکاسی، نقاشی، گرافیک، خوشنویسی و پژوهش‌های هنری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، شهید بهروز مرادی، در سال ۱۳۳۵ در خرمشهر و در خانواده‌ای اصفهانی دیده به جهان گشود.

ایشان دانشجوی رشته صنایع دستی دانشگاه هنر (پردیس اصفهان) و از شهدای بنام و بسیار مؤثر هشت سال دفاع مقدس بودند که از نخستین روزهای تهاجم دشمن به مرزها فعّالانه در صحنه حضور داشته و جزو چند نفر آخر مدافعان خرمشهر در کنار شهید جهان آرا بودند که پس از سقوط خرمشهر باهم عهد بستند که «تا شهر را از بعثی‌ها پس نگیریم، به مرخصی نمی‌رویم» و این چنین نیز شد.

این شهید بزرگوار در بسیاری از عملیات‌ها شرکت فعال داشتند و رشادت ایشان شهره خاص و عام بود تا سرانجام در چهارم خرداد ۶۷، چهل روز قبل از پایان جنگ تحمیلی در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

ایشان به جز حضور در خط مقدم جبهه در زمینه‌های مختلف هنری از جمله عکاسی (بیش از ۶۰۰ عکس ناب از صحنه‌های مختلف جبهه)، نقاشی، خطاطی، نویسندگی و ... تبحر داشتند و آثار ایشان کمابیش موجود است (از جمله در موزۀ دفاع مقدّس خرمشهر).

آدرس تارنمای نخستین جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی:

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره موضوعات این جایزه، محتوای تصاویر زیر و فایل پیوست را مطالعه کنید:

دانلود فایل ضمیمه
فایل کامل اطلاعات جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی