انعقاد تفاهم‌نامه همکاری علمی دانشگاه لرستان با دانشگاه حلب سوریه

۱۴۰۲/۱۰/۲۰

دانشگاه لرستان و دانشگاه حلب سوریه، تفاهم‌نامه همکاری مشترک آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی، منعقد کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این تفاهم‌نامه در تهران به امضای دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر ماهر کرمان، رئیس دانشگاه حلب سوریه رسید و امضاء شد.

در نشست مشترک، دو طرف بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست مهم‌ترین ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشکده‌های مختلف دانشگاه لرستان را توضیح داد.

وی تشریح کرد ارتقای زیرساخت‌ها و شاخص‌های بخش بین‌الملل دانشگاه لرستان از جمله اولویت‌های کاری تیم مدیریتی این دانشگاه است.

دکتر ماهر کرمان، رئیس دانشگاه حلب سوریه نیز در این نشست از گسترش تبادلات و ارتباطات علمی دانشگاه حلب سوریه با دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران از جمله دانشگاه لرستان استقبال کرد.

اجرای پژوهش‌های علمی مشترک، تبادل استاد و دانشجو، اجرای دوره‌های علمی کوتاه‌مدت مشترک، تسهیل تبادل محققان و راهنمایی پایان‌نامه‌های دانشجویی مشترک، استفاده از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کتابخانه‌ای مشترک و به اشتراک گذاشتن دستاوردهای علمی و تبادلات فرهنگی، اجتماعی از مهم‌ترین موضوعات مورد توافق دو طرف است.

گفتنی است دکتر منوچهر نصری از گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان در این نشست حضور داشت.

چکیده خبر به زبان عربی ( ملخص‌الأخبار باللغة العربية):

وقعت جامعة لورستان وجامعة حلب السورية مذكرة تفاهم حول التعاون التعليمي والبحثي والبحثي المشترك. و بحسب العلاقات العامة لجامعة لرستان فإن هذه المذكرة وقعها في طهران الدكتور علي نظري رئيس جامعة لرستان والدكتور ماهر كرمان رئيس جامعة حلب في سوريا.

وأوضح الدكتور علي نظري رئيس جامعة لورستان أهم قدرات وإمكانات كليات جامعة لورستان المختلفة في هذا اللقاء.

وفي هذا اللقاء رحب الدكتور ماهر كرمان رئيس جامعة حلب السورية بتوسيع التبادل العلمي والتواصل بين جامعة حلب السورية وجامعات الجمهورية الإسلامية الإيرانية بما فيها جامعة لورستان.

تنفيذ البحوث العلمية المشتركة، و تبادل الأساتذة و الطلاب، وتنفيذ دورات علمية مشتركة قصيرة المدى، و تسهيل تبادل الباحثين وتوجيه الرسائل الطلابية المشتركة، واستخدام القدرات المخبرية والمكتبية المشتركة وتبادل الإنجازات العلمية والتبادلات الثقافية والاجتماعية وهي من أهم القضايا التي اتفق عليها الجانبان.

۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - ۱۹:۵۲