فراخوان ثبت‌نام سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور

۱۴۰۲/۱۰/۱۹

دانشجویان علاقه‌مند تا پایان دی‌ماه سال جاری فرصت دارند در مسابقات سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور ثبت‌نام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مسابقات سی و هشتمین دوره شامل بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و کارآفرینی قرآنی 40 رشته به شرح ذیل است:

1_ بخش آوایی شامل: رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل، اذان، مداحی، تواشيح و هم خوانی قرآن کریم.

2_ بخش معارفی شامل: رشته‌های حفظ و مفاهیم احادیث اهل‌ بیت(ع)، آشنایی با سیره معصومین(ع)، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم و احكام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی ایرانی.

3_ بخش پژوهشی شامل: رشته‌های مقاله‌نویسی، نقد کتاب، تلخيص کتاب.

4_ بخش فناوری شامل: رشته‌های تولید نرم‌افزار و اپلیکشن، کانال‌های مجازی.

5_ بخش هنری شامل: رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، معرق و منبت، فیلم کوتاه و طراحی پوستر.

6_ بخش ادبی شامل: رشته‌های شعر، داستان‌ و نمایش‌نامه‌نویسی و فیلم‌نامه نویسی.

7_ بخش صحیفه سجادیه شامل: معارف صحیفه سجادیه، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه، دعا خوانی (فرازهای صحیفه سجادیه)، مقاله نویسی.

8_ بخش نهج البلاغه: معارف نهج البلاغه، مقاله نویسی، حفظ فرازهای نهج البلاغه.

9_ بخش نوآفرینی قرآنی (استارتاپ‌های قرآنی): ایده شو (ایده‌پردازی نوآفرینی قرآنی).

دانشجویان علاقه‌مند جهت ثبت‌نام و كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند به اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی (آقای دلفان‌پور، ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان) مراجعه کنند.

همچنین، مراجعه به تارنمای سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، به آدرس:

۱۴۰۲/۱۰/۱۹ - ۰۹:۳۸