دومین نشست علمی شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۱۰/۱۹

دومین نشست علمی شورای امر به معروف و نهی از منکر با موضوع نظارت همگانی با تأکید بر فضای دانشگاه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز چهارشنبه، 20 دی‌ماه سال جاری با همکاری شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه لرستان و معاونت علمی، آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان در سالن شهید رشوند واقع در ساختمان دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی و مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

در این نشست علمی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان و عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، دکتر احمد حقی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و دکتر داریوش نظری، عضو هیئت علمی این دانشگاه سخنرانی خواهند داشت.

۱۴۰۲/۱۰/۱۹ - ۱۴:۳۱