مدیر امور آموزشی دانشگاه لرستان با حکم وزیر علوم، رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان شد

۱۴۰۲/۱۰/۱۸

دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر امین طاهری‌گراوند، مدیر امور آموزشی دانشگاه لرستان و عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان را به مدت چهار سال به‌عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، وزیر علوم در حکم انتصاب دکتر طاهری‌گراوند، آورده است:

«پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد (ص) نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان منصوب می‌شوید.

امید است باتوجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقش شایسته‌ در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نوآوری به‌ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان مستقر در پارک ایفاء نمایید».

گفتنی است پیش از این، دکتر فرهاد نامداری، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی برق قدرت دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، مدیریت پارک علم و فناوری استان لرستان را عهده‌دار بود.

۱۴۰۲/۱۰/۱۸ - ۱۹:۴۴