تأکید بر تهیه نقشه جامع آینده‌نگرانه با محوریت هیئت‌های اندیشه‌ورز در نشست شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۰/۱۷

رئیس دانشگاه لرستان در نشست شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان گفت: «یک نقشه جامع آینده‌نگرانه برای حوزه کاشت نهال و سایر حوزه‌های مدیریت سبز دانشگاه لرستان بایستی با محوریت بهره‌گیری از هیئت‌های اندیشه‌ورز، تهیه شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه، روز یکشنبه، 17 دی‌ماه سال جاری در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان تشکیل شد.

دکتر علی نظری در این نشست، خواستار شد هیئت‌ اندیشه‌ورز با موضوع مدیریت سبز دانشگاه لرستان، با مشارکت هرچه بیشتر اعضای هیئت علمی به‌ویژه اعضای هیئت علمی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان تشکیل و تقویت شود تا بتوان یک نقشه راه جامعه همه‌جانبه‌نگرانه و آینده‌نگرانه در رابطه با فضای سبز دانشگاه، کاشت نهال و سایر شاخص‌های مدیریت سبز تهیه و اجرا کرد؛ زیرا وجود نقشه راه علمی و جامع، مانع انجام کارها براساس سلیقه‌‌های فردی می‌شود.

در این نشست، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، گزازشی از فعالیت‌های انجام شده ارائه کرد.

دکتر سلیمانی‌مطلق، درباره موضوعاتی مانند تعیین تکلیف هوشمندسازی مرکبات جلوی ساختمان آموزشی کشاورزی و منابع طبیعی، اجاره اراضی دیم کمالوند به متقاضیان واجد شرایط و تمدید قرارداد نگهداری و کاشت گلخانه و ... سخن گفت.

دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، مهندس شاکرمی، مدیر امور عمرانی این دانشگاه و تعدادی از اعضای هیئت علمی حاضر در نشست نیز هرکدام درباره طرح تقویت کاشت نهال در اطراف خوابگاه‌های دانشجویی و مهمانسرای دانشگاه براساس اقلیم، ساز و کارهای مربوط به ارتقای سیستم‌های آبیاری، چگونگی تقویت راهکارهای مراقبت از فضای سبز، مسائل مربوط به درآمدزایی اقتصادی کاشت درختان، تشکیل یا تقویت هیئت‌های اندیشه‌ورز مدیریت سبز دانشگاه و ... بحث و گفت‌وگو کردند.

۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - ۱۸:۵۴