پیام مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور زنان و خانواده به‌مناسبت روز زن

۱۴۰۲/۱۰/۱۳

دکتر میثاق حیدری، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور زنان و خانواده، در پیامی، فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و مادر و سالروز شهادت سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور زنان و خانواده به این شرح است:

«به نام نور و رحمت»

اللّهمّ صلّ علی فاطمة بنت محمّد اللّهمّ صلّ علی فاطمة بنت رسولک و زوجة ولیّک الطّهرة الطّاهرة المطهّرة

التّقیّة النّقیّة الزّکیّة سیّدة نساء اهل الجنّة اجمعین.

شکوفه ها، شگفت زده از طراوات نوزادی شدند که عطر خدا را به همراه داشت و ستارگان، خیره در سیمای مولود مبارکی شدند که نور آفریدگار در آن باز تابیده بود و خدیجه شادمان از ولادت دختری که

بوی عصمت می‌داد و طعم بهشت.

فاطمه که آمد، عشق متولد شد و دل‏‌های آسمانیان و زمینیان، سرسبزتر از همیشه گشت.

شاه بیت غزل آفرینش، غایت خلقت و میوه باغ رسالتْ خانه محمد صلی‏ الله‏ علیه‏ و‏آله را با قدوم خود مزیّن نمود. پدر بر دستان کوچکش بوسه زد؛ چرا که او همراه و هم‏راز پدر و ام‏ابی‌ها بود.

سلام بر تو ای دختر

بهترین مخلوقات، سلام بر تو ای بانوی زنان جهانیان از اولین و آخرین؛

سلام بر تو ای همسر ولی خدا، سلام بر تو ای خشنود از خدا و پسندیده او؛

سلام برتو ای حوریه از جنس آدمی،

سلام بر تو ای فاضله پاکیزه؛

سلام بر تو ای پرهیزکار نیکو رفتار و سلام بر تو ای هم‏سخن فرشتگان و ای دانا.

درود بر تو ای بانوی شهیده‌ی صدیقه!

درود بر تو ای حوریه‌ی انسیه! درود بر تو ای ستم دیده!

درود بر تو و گل باران باد پیکر پاکت!

و به بهانه روز مادر، تقدیم به همه زنان و مادران شریف و پاکدامن ایران زمین، به‌ویژه بانوان ارجمند دانشگاهی

مادر یعنی به تعداد همه روزهای گذشته تو، صبوری!

مادر یعنی به تعداد آرامش همه خواب‌های کودکانه ما، بیداری!

مادر یعنی بهانه بوسیدن خستگی دست‌هایی که عمری به پای بالیدن تو چروک شد!

دفتر زنان و خانواده دانشگاه لرستان، سالروز میلاد اسوه زهد و تقوا، نازدانه آل کسا، اقیانوس علم و حلم، چشمه‏‌سار نجابت، صابره عصمت، عصاره بعثت، هم کُفْوِ ولایت، پیوند دهنده حلقه نبوت و ولایت، بارور کننده درخت امامت، کوثر الهی، سمبل ایثار، قصیده پاکی‏‌ها، مثنوی عرفان، غزل خوبی‌‏ها، مدافع ولایت، ام ابیها، صدیقه کبری، فاطمه زهرا علیهاالسلام و سالروز شهادت فرزند معنوی و برومندش سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را خدمت همه‌ی همکاران گرانقدر به‌ویژه بانوان ارجمند تبریک و گرامیداشت عرض می‌نماید.

۱۴۰۲/۱۰/۱۳ - ۰۸:۵۸