حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان در آیین گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی

۱۴۰۲/۱۰/۰۹

دانشگاهیان دانشگاه لرستان همگام با سایر اقشار مختلف مردم استان لرستان در آیین گرامیداشت سالروز یوم‌الله حماسه 9 دی شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، معاونان، مدیران، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشگاه لرستان همگام و همراه با سایر اقشار مختلف مردم استان لرستان و شهرستان خرم‌آباد در آیین گرامیداشت یوم الله حماسه 9 دی که صبح روز شنبه، 9 دی‌ماه سال جاری در مصلی الغدیر خرم‌آباد برگزار شد شرکت کردند.

در این آیین بار دیگر مردم همیشه در صحنه استان لرستان با ولایت، تجدید میثاق کردند و شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل و مرگ بر انگلیس سر دادند.

مقامات استان لرستان نیز در این آیین شرکت کردند.

سخنرانان در این آیین، حوادث منجر به فتنه سال 88 را توضیح دادند و تبیین کردند.

سخنرانان بر این نکته تصریح کردند که بصیرت ملت ایران اسلامی و پیروی از ولایت و حضور حداکثری در صحنه باعث ناکام شدن فتنه سال 88 و شکست دشمنان ایران شد و راه ولایتمداری و پیشرفت و اقتدار ایران اسلامی، با قدرت ادامه دارد.

۱۴۰۲/۱۰/۰۹ - ۱۱:۳۸