نشست بررسی کارکردها، آثار و قواعد امر به معروف و نهی از منکر به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۱۰/۰۵

نشست علمی بررسی کارکردها، آثار و قواعد امر به معروف و نهی از منکر در جامعه با تأکید بر فضای دانشگاه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز چهارشنبه، 6 دی‌ماه سال جاری، ساعت 9 صبح با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر امیرحسین حیدری، مدرس دانشگاه و مربی آموزشی شبکه مربیان امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان، دکتر فرشاد چنگایی، مدرس دانشگاه و دکترای حقوق جزا و جرم‌شناسی (وکیل پایه یک دادگستری) و نمایندگان شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه‌های استان لرستان در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

این نشست را شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه لرستان با همکاری معاونت علمی، آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان برگزار می‌کند.

برای شرکت‌کنندگان گواهی معتبر حضور صادر می‌شود.

۱۴۰۲/۱۰/۰۵ - ۱۴:۵۶