نقش جوانان متخصص مرکز آپا دانشگاه لرستان در بازیابی جایگاه‌های سوخت و دفاع سایبری

۱۴۰۲/۱۰/۰۴

با تلاش جوانان متخصص، کارشناسان و مدافعان امنیت سایبری استان، شاغل در مرکز آپا (آگاهی‌رسانی، پشتیبانی و امداد) دانشگاه لرستان در روزهای گذشته تعدادی از جایگاه‌های سوخت استان لرستان که دچار اختلال و حمله سایبری شده بودند بازیابی شدند و به مرحله عادی خدمت به مردم بازگشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در روزهای گذشته، جوانان متخصص و کارشناسان مرکز آپا دانشگاه لرستان که کمتر نامی از ایشان در فضای رسانه‌ای وجود دارد به‌دنبال درخواست کمک قرارگاه سایبری استان، بی‌درنگ وارد عمل و اقدام برای مقابله با اختلال صورت گرفته در جایگاه‌های سوخت شدند.

این جوانان متخصص در محل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان حضور یافتند و علاوه بر اجرای شیوه‌نامه‌های آموزش‌های سریع و فوری در راستای امنیت سایبری، در تعدادی از جایگاه‌های سوخت مختل شده حضور یافتند و با عملیات‌های تخصصی و میدانی، در بازگرداندن چرخه خدمت‌رسانی سیستم سوخت‌رسانی خودروهای مردم، اثرگذار بودند تا بازگشت به شرایط عادی در کمترین زمان ممکن محقق شود.

دکتر مجتبی علیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، مدیریت مرکز آپا دانشگاه لرستان را عهده‌دار است.

۱۴۰۲/۱۰/۰۴ - ۱۹:۳۹