نشست آموزشی شهرداری های استان لرستان با حضور مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۱۰/۰۳

نشست هم اندیشی و آموزشی شهرداری های استان لرستان با حضور دکتر عنایت اله میرزایی، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری لرستان به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، صبح روز یکشنبه، سوم دی ماه سال جاری با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و گروه آموزش های آزاد و مجازی این دانشگاه در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

از جمله موضوعاتی که توسط دکتر میرزایی در این نشست مطرح شد راهکارهای ارتقای تهیه دفترچه عوارض شهرداری ها بود.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری لرستان، با نگاه آسیب شناسی، برخی چالش ها و مشکلات مربوط به موضوع عوارض را بیان کرد.

وی از شهرداری ها و شهرداران خواست در اینگونه نشست ها و کارگاه های آموزشی، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را مطرح کنند و ابهامات در اینگونه نشست ها، پاسخ داده شود؛ زیرا رویکرد پیشگیری از مشکلات است.

دکتر میرزایی توضیح داد وضعیت ایده آل آن است که دفترچه های عوارض شهرداری های استان لرستان از نظر شکلی، دارای شکل همسان و یکسان و منظم باشند.

در این نشست مباحث آموزشی مطرح شد و شهرداران و مدیران شهرداری ها نیز دیدگاه ها و پرسش های خود را مطرح کردند.

۱۴۰۲/۱۰/۰۳ - ۱۰:۲۰