آیین رونمایی از 40 عنوان کتاب بیانات مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۱۰/۰۳

همزمان با دانشگاه‌های کشور آیین رونمایی از 40 عنوان کتاب بیانات مقام معظم رهبری تحت عنوان «رهنامه» در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در گفت‌وگو با خبرنکار ما گفت: «در ایام بزرگداشت یاد و خاطره شهدای والامقام محور مقاومت، خصوصاً سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، مراسم رونمایی از 40 عنوان کتاب با محوریت بیانات مقام معظم رهبری تحت عنوان رهنامه در دانشگاه‌های سراسر کشور به‌صورت همزمان در روز سه‌شنبه، 5 دی‌ماه، از ساعت 10 تا 12 برگزار خواهد شد».

دکتر مجید مؤیدی، تشریح کرد: «این برنامه در دانشگاه لرستان و در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار خواهد شد».

دکتر مؤیدی، توضیح داد: «امید است با تأسی به فرمایشات گهربار مقام معظم رهبری و با سرمشق قراردادن رهنمودها و تعالیم این فقیه والامقام، بتوانیم در جهت تحقق اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، قدم کوچکی برداریم».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان بیان کرد: «بدین وسیله از طرف ریاست محترم دانشگاه برادر عزیزم جناب آقای دکتر نظری و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، از مجموعه همکاران، اساتید و اعضای هیئت علمی، رؤسای محترم دانشکده‌ها و هیئت محترم رئیسه دانشگاه لرستان، دعوت می‌شود در این برنامه حضور یابند».

۱۴۰۲/۱۰/۰۳ - ۲۲:۲۹