نشست گسترش همکاری کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه لرستان با جمعیت هلال احمر برگزار شد

۱۴۰۲/۱۰/۰۲

نشست گسترش همکاری بین کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه لرستان با جمعیت هلال احمر شهرستان خرم آباد برگزار شد و دو طرف درباره راهکارهای اجرای برنامه ها و فعالیت های مشترک گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست به میزبانی دفتر مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، درباره اینکه مشارکت دانشجویان دانشگاه لرستان در فعالیت های هلال احمر گسترش یابد بحث و گفتگو شد.

آموزش موضوعات هلال احمر به دانشجویان از دیگر مباحث مطرح شده بود.

در این نشست حکم مریم کریمی به عنوان دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه لرستان به ایشان اهداء شد.

کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می کنند.

تلاش این است دانشجویان با عضویت در این کانون ها، کار تیمی و گروهی را تمرین کنند و در فعالیت های اجتماعی برپایه تقویت مسئولیت پذیری اجتماعی، حضور فعال و اثرگذار داشته باشند.

۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - ۰۸:۵۴