یلدای مهربانی دانش آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان در مرکز نگهداری معلولان

۱۴۰۲/۱۰/۰۲

جمعی از دانش آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان همزمان با گرامیداشت شب یلدا در قالب پویش نوع دوستی و کمک رسانی از مرکز جامع توانبخشی شبانه روزی معلولان ذهنی و جسمی و توان بخشی مبتنی بر خانواده سمر واقع در شهر خرم آباد بازدید و ساعات یلدایی را در کنار معلولان این مرکز سپری کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، با برنامه ریزی دکتر زیبا زمانی فرد، مدیر دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان و معاون پرورشی این دبیرستان، سیده سعیده خیری الموسوی، جمعی از دانش آموزان این دبیرستان راهی عیادت از معلولان شدند و هدایایی در یک فضای صمیمانه به معلولان اهداء کردند.

آن ها در این دیدار و عیادت، فرارسیدن طولانی ترین شب سال، شب یلدا را به معلولان تبریک گفتند و شادی شب یلدا را با معلولان تقسیم کردند.

اینگونه برنامه های تربیتی، فرهنگی و اجتماعی در راستای تقویت مسئولیت پذیری اجتماعی دانش آموزان و تقویت مفاهیم دینی، اخلاقی و انسانی در سطح جامعه است.

۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - ۱۰:۰۲