بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۰/۰۲

جمعی از دانشجویان دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) از بخش های مختلف آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید، روز شنبه، دوم دی ماه سال جاری در راستای تقویت همکاری ها و ارتباطات علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه لرستان با دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) صورت گرفت.

در این بازدید علمی، دانشجویان با ظرفیت ها، پتانسیل ها، امکانات، تجهیزات و خدمات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان که از برترهای شبکه آزمایشگاهی کشور است آشنا شدند.

دانشجویان پرسش های خود درباره کارکرد بخش ها و امکانات و تجهیزات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان را مطرح کردند و کارشناسان این آزمایشگاه به پرسش های دانشجویی پاسخ دادند.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، دکتر علی فرمانی است.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می کند.

۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - ۱۲:۱۵