برگزاری نشست شورای دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۰/۰۲

نشست شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که با حضور معاونان و رؤسای دانشکده‌ها و سایر مدیران دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و دکتر طاهری‌گراوند، مدیر امور آموزشی این دانشگاه گزارشی برپایه تحلیل‌های آماری درباره وضعیت فعلی آموزشی دانشگاه لرستان ارائه کردند.

در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان از رؤسای دانشکده‌ها و معاونان دانشکده‌ها خواست از مدیران گروه‌های آموزشی بخواهند تحلیل‌های آماری خود از وضعیت کلاس‌های درس را ارتقاء داد و ارائه کنند تا در نشست بعدی شورای دانشگاه براساس تحلیل‌های آماری، یک نظام جامع ارزیابی و تحلیل نقاط قوت و ضعف آموزشی تهیه شود.

در این نشست درباره سایر موضوعات همچون انتخابات هیئت ممیزه، دانشجویان بین‌الملل، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اساتید، برنامه‌ریزی برای نیم‌سال دوم تحصیلی و ... بحث و گفت‌وگو شد.

رئیس دانشگاه لرستان در این نشست دستور داد همه گزارشات ارائه شده توسط حوزه‌های کاری معاونت‌ها و دانشکده‌ها بایستی براساس تحلیل‌ها و آمایش‌های آماری دقیق باشند.

۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - ۱۹:۱۲