همایش دانشجویی کارآفرینی در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۳۰

همایش دانشجویی کارآفرینی با شعار «من هم می‌خواهم یک کارآفرین باشم»، در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این همایش را کانون کارآفرینی اداره کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با همکاری بنیاد نخبگان استان لرستان در سالن شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار کرد.

در این همایش، دکتر رحمان کلانتری، معاون بنیاد نخبگان استان لرستان خطاب به دانشجویان توضیحاتی درباره رویدادهای استارتاپی ایدوکا و توفا ارائه کرد تا دانشجویان ترغیب و تشویق شوند در حوزه‌های ارائه ایده و کارآفرینی، مشارکت کنند.

در بخش دیگری از این همایش دانشجومحور، یکی از کارآفرینان لرستانی فعال در حوزه چرم در سخنانی راهکارهای تقویت کارآفرینی از یک سو و چالش‌ها و مشکلات این حوزه را بیان کرد.

این کارآفرین فعال هدایایی به دانشجویان اهداء کرد.

اجرای مسابقه و اهدای جایزه به دانشجویان از دیگر بخش‌های این همایش بود.

کانون‌های دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۲/۰۹/۳۰ - ۰۸:۵۲