نشست شورای فرهنگی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۲۷

نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز دوشنبه، 27 آذرماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه لرستان با حضور اعضاء برگزار شد.

در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی این دانشگاه در سخنانی بر ارتقای کیفیت روش های مدیریت اجرایی نشست ها، همایش ها و مراسمات تأکید کردند.

در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان پیشنهاد داد یک شیوه نامه واحد درون دانشگاهی به منظور تقویت وحدت رویه در مدیریت اجرایی مراسمات، همایش و نشست ها تهیه شود که با موافقت اعضاء این پیشنهاد تصویب شد.

همچنین در این نشست، برنامه های مختلف و متنوع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و تشکل های دانشجویی این دانشگاه و برخی مراکز اقماری آموزش عالی وابسته به دانشگاه لرستان مورد تبادل نظر اعضاء قرار گرفت.

دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در این نشست گزارشی از برنامه های آتی پیشنهادی این معاونت ارائه کرد.

۱۴۰۲/۰۹/۲۷ - ۱۴:۱۶