۱۴۰۲/۰۹/۲۶

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در نشست هم‌اندیشی راهبردی دست‌اندرکاران آیین معنوی اعتکاف سراسر کشور، در سخنرانی‌اش دو پیشنهاد و نکته را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در هشتمین نشست هم‌اندیشی راهبردی آیین معنوی اعتکاف سراسر کشور که در حرم مطهری رضوی برگزار شد در سخنانی پیشنهاد داد شورای فرهنگ عمومی استان‌ها مسئله اعتکاف امسال را در دستور کار جلسه آتی خود قرار دهد و نکته دوم وی اشاره به اعلام آمادگی بیش از پیش در آموزش عالی استان لرستان نسبت به اعتکاف دانشگاهیان به همت رؤسای دانشگاه‌ها و مسئولین نهاد بود.

گفتنی است در این نشست هم‌اندیشی نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها، حوزه‌های علمیه، مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سازمان تبلیغات اسلامی و ستاد مردمی اعتکاف استان‌ها حضور داشتند.

۱۴۰۲/۰۹/۲۶ - ۱۰:۴۶