دعوت از اساتید، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان برای شرکت در پویش ملی سلامت

۱۴۰۲/۰۹/۲۵

از اساتید، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت می شود در پویش ملی سلامت با هدف غربالگری دیابت و فشار خون بالا شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، زمان بندی این طرح مربوط به دانشکده های دانشگاه لرستان به این شرح است:

دوشنبه: 27 آذرماه، ساعت ۸ تا ۱۰ : کارکنان و دانشجویان دانشکده منابع طبیعی، دامپزشکی و علوم پایه

سه شنبه: 28 آذرماه، ساعت ۸ الی ۱۰؛ پرسنل اداری و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی، ادبیات و علوم انسانی و شیمی.

چهار شنبه : 29 آذرماه، ساعت ۸ الی ۱۰؛ کارکنان و دانشجویان دانشکده های کشاورزی، مدیریت و اقتصاد.

انجام آزمایش برای کلیه اساتید؛ کارکنان و دانشجویان دانشگاه لرستان الزامی است.

لازم به ذکر است برای انجام آزمایش باید از خوردن مواد غذایی بجز آب برای مدت ۸ ساعت پیش از انجام آزمایش خودداری نمایید.

مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی امین.

هسته همیاران مشاوره.

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان.

معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان.

۱۴۰۲/۰۹/۲۵ - ۱۳:۵۷