اردوی راهیان پیشرفت جمعی از دانشجویان شیمی دانشگاه لرستانبه مقصد پتروشیمی استان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۲۵

در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه با صنعت و آشنایی با پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور، اردوی راهیان پیشرفت جمعی از دانشجویان شیمی محض دانشگاه لرستان به مقصد پتروشیمی استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردوی پیشرفت که با مکاتبه و درخواست استاددرس دکتر سید پیمان هاشمی عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و هماهنگی رضا آساره رئیس گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی این دانشگاه برگزار شد.

تعدادی از دانشجویان شیمی محض در روز پنجشنبه 23 آذرماه 1402 از بخش های مختلف پتروشیمی لرستان از قبیل بخش تولید پلی اتیلن، تولید و بسته بندی گرانول و تولید کاتالیست و همچنین بخش HSE بازدید کردند.

هدف از این اردو آشنایی دانشجویان رشته شیمی با یکی از مهم ترین صنایع استان لرستان در راستای ایجاد انگیزه در آنان و نیز تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بود.

یکی دیگر از اهداف مهم این بازدید آشنایی دانشجویان با تجهیزات ایمنی و لزوم رعایت نکات مربوط به ایمنی و بهداشت در محیط کار و آزمایشگاه است.

۱۴۰۲/۰۹/۲۵ - ۱۳:۲۳