ارتقای مرتبه علمی پنج عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۹/۲۳

هیئت ممیزه دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان با ارتقای مرتبه علمی پنج عضو هیئت علمی این دانشگاه به استاد و دانشیار، موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست هیئت ممیزه دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 22 آذرماه با حضور اعضاء در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست پرونده‌های علمی اعضای هیئت علمی متقاضی ارتقای مرتبه علمی، مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

براساس ساز و کار رأی‌گیری، با ارتقای مرتبه علمی پنج نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان به استاد و دانشیار موافقت شد.

اسامی ارتقاءیافتگان از دانشیار به استاد:

1ـ دکتر سیدنجم‌الدین موسوی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مدیریت، دانشکده مدیریت و اقتصاد، ارتقاء به مرتبه علمی استاد.

اسامی ارتقاءیافتگان از استادیار به دانشیار براساس حروف الفبا:

1ـ دکتر محمد حیاتی؛ عضو گروه آموزشی مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی، ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

2ـ دکتر عباس معدن‌دارآرانی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

3ـ دکتر وحید مهرداد؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی برق الکترونیک، دانشکده فنی و مهندسی، ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

4ـ دکتر احسان مؤمنی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

۱۴۰۲/۰۹/۲۳ - ۰۹:۰۵