انتشار کتابچه فعالیت‌های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در هفته پژوهش و فناوری سال 1402

۱۴۰۲/۰۹/۲۲

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان گزارش عملکرد خود، ویژه هفته پژوهش و فناوری را در قالب یک کتایچه منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، برای مشاهده گزارش عملکرد آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در هفته پژوهش و فناوری، بر روی فایل پیوست خبر کلیک کنید.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان که زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می‌کند دکتر علی فرمانی است.

گفتنی است استاندار لرستان (دکتر فرهاد زیویار) به عنوان رئیس استانی هفته پژوهش و فناوری و دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان به عنوان دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری از سوی وزارت علوم و وزارت کشور در جمع چهار استاندار برتر و چهار رئیس دانشگاه برتر کشور در زمینه شاخص برنامه‌های هفته استانی پژوهش و فناوری قرار گرفتند.

دانلود فایل ضمیمه
کتابچه فعالیت های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در هفته پژوهش و فناوری