نشست شورای صنفی دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت با معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۲۲

نشست شورای صنفی، رفاهی دانشجویان مرکز آموزش عالی اقماری کوهدشت با دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، 21 آذرماه سال جاری به منظور به منظور بررسی مشکلات دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت در دفتر معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان با حضور فعالان دانشجویی صنفی، رفاهی تشکیل شد.

هر کدام از نمایندگان دانشجویان دیدگاه های خود را جهت رفع مسائل و مشکلات خوابگاهی مطرح نمودند.

دکتر شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، ضمن استقبال از اینگونه نشست ها بر تداوم آن تاکید کرد.

وی تصریح کرد: «باید حرف دانشجویان شنیده شود و با تعامل بیشتر و ارائه راهکارهای دوجانبه گامی مثبت برای ارتقای خدمات بهتر به دانشجویان برداریم».

۱۴۰۲/۰۹/۲۲ - ۰۹:۲۵