تیم تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه لرستان قهرمان منطقه پنج دانشگاههای کشور شد

۱۴۰۲/۰۹/۱۸

تیم تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه لرستان قهرمان مسابقات منطقه پنج دانشگاه های کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مسابقات تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۵ کشور با حضور ۶ تیم از دانشگاه های لرستان، کردستان، ایلام، رازی کرمانشاه و آیت الله العظمی بروجردی (ره)، صنعتی کرمانشاه در روز ۱۶ آذر ماه به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن تکواندو مجموعه ورزشی تختی خرم اباد برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که آیین پایانی آن با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد، تیم دانشگاه لرستان (با مربیگری محسن وفایی) با ۶۹ امتیاز به مقام اول دست یافت.

تیم دانشگاه ایلام با ۴۸ امتیاز، دوم و تیم دانشگاه رازی کرمانشاه با ۴۵ امتیاز، سوم شد.

اسامی تیم دانشجویی دانشگاه لرستان:

نفرات اول: علیرضا غیب اله وند، پوریا حسنوند، محمدنبی ایازی.

نفرات دوم: محمدرضا رحیمی، ابوالفضل امرایی، امیرضا کوه نشین، مهدی زنگنه.

تیم های منتخب این مسابقات به رقابت های انتخابی المپیاد دانشجویی کشور راه می یابند.

پزشک دانشگاه لرستان، دکتر سعید دارابی و کارشناسان فعال اداره کل تربیت بدنی این دانشگاه، احسان احمدی و عبدالرضا سپهوند در این رویداد به خاطر میزبانی دانشگاه لرستان حضور داشتند.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان، اقبالی است و این اداره زیرنظر معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان فعالیت می کند.

۱۴۰۲/۰۹/۱۸ - ۰۹:۳۰