کارگاه مهارتی توسط انجمن های علمی دانشجویی رباتیک و مهندسی برق دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۱۴

کارگاه مهارتی و دانشجومحور آموزش نرم افزار مَتلَب و کاربرد آن در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، کارگاه آموزشی نرم افزار متلب (MATLAB) و کاربرد آن در پردازش تصاویر دیجیتالی و هوش مصنوعی با تدریس دکتر وحید مهرداد، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی برق دانشگاه لرستان و حضور دکتر سلمان کریمی، معاون پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه در تاریخ 13 آذر ماه 1402 از ساعت 10 تا 12 با حضور 25 نفر شرکت کننده توسط انجمن های علمی دانشجویی رباتیک و مهندسی برق دانشگاه لرستان برگزار شد.

گفتنی است انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می کنند.

۱۴۰۲/۰۹/۱۴ - ۱۳:۲۱