نشست تخصصی به مناسبت روز جهانی خاک در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۱۴

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و روز جهانی خاک، دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، نشست تخصصی «آلودگی خاک و روش های کنترل آن» را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست به مناسبت روز جهانی خاک مقارن با هفته پژوهش و فناوری در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در قالب کرسی پژوهشی توسط دکتر نوشین بیرجندی (عضو هیئت علمی گروه محیط زیست) با داوری دکتر مرتضی قبادی و دکتر علیرضا سپه وند برگزار شد.

در این نشست ابتدا دکتر بیرجندی مقدماتی در ارتباط با اهمیت و جایگاه حفاظت از خاک بیان کرد.

در ادامه مهم ترین آلاینده های خاک با مصادیق کاربردی از منابع آلوده کننده خاک برای آشنایی حاضرین در جلسه عنوان شد.

همچنین راهکارهای عملیاتی و اجرایی جهت پیشگیری و کنترل آلودگی خاک با تأکید بر روش های نوین و فناورانه مطرح شد.

در ادامه، داوران نشست، اعضای هیئت علمی و دانشجویان نظرات و پیشنهادات خود را به اشتراک گذاشتند.

در این رابطه، دکتر علی حقی زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت خاک مهمترین بستر مدیریت منابع طبیعی است و روز جهانی خاک، بایستی ابزاری برای بالا بردن آموزش درباره خاک و آگاهی از تخریب منابع خاک و پیشگیری از آلودگی خاک به طور دائم و کاربردی مطرح شود.

۱۴۰۲/۰۹/۱۴ - ۰۸:۱۳