برگزاری کارگاه های آموزشی دانشجومحور در دانشگاه لرستان با موضوع آگاهی بخشی پیشگیری از بیماری ایدز

۱۴۰۲/۰۹/۱۴

کمپین پیشگیری از ایدز مرکز بهداشت و درمان شهرستان خرم آباد (دانشگاه علوم پزشکی) با همکاری مرکز بهداشت و درمان دانشگاه لرستان کارگاه های آموزشی خود را در برخی کلاس های دانشکده های مختلف دانشگاه لرستان با هدف آگاهی بخشی به دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه های آموزشی که برپایه آگاهی بخشی هستند با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان برگزار شدند.

مهم ترین موضوعات آموزشی این کارگاه های دانشجومحور:

1_ آموزش رویکرد نوین HIV کلاس به کلاس به دانشجویان.

2_ مشاوره فردی و گروهی به دانشجویان.

3_ انجام رپیدتست جهت افراد داوطلب.

4_ معرفی مراکز مشاوره بیماری های رفتاری به دانشجویان این دانشگاه و آشنایی آن ها با خدامات این مراکز.

رئیس مرکز بهداشت دانشگاه لرستان دکتر سعید دارابی است که این مرکز زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می کند.

۱۴۰۲/۰۹/۱۴ - ۱۳:۳۶