افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان لرستان در دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۹/۱۳

با حضور دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان لرستان (دکتر علی نظری)، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان لرستان در سالن امام علی (ع) دانشگاه لرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان لرستان، دکتر مصطفی کرم پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و هیئت همراه از غرفه های مختلف این نمایشگاه که صبح روز دوشنبه، 13 آذرماه افتتاح شد بازدید کردند.

سازمان ها و ادارات و دانشگاه های گوناگون استان لرستان در این نمایشگاه حضور دارند.

این نمایشگاه همزمان با هفته استانی پژوهش و فناوری افتتاح شد و دستاوردهای مختلف در آن به نمایش گذاشته شده‌ است.

هفته استانی پژوهش و فناوری از 11 آذرماه آغاز شد.

۱۴۰۲/۰۹/۱۳ - ۲۰:۰۴