آغاز مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان در دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۹/۱۱

همزمان با نخستین روز هفته استانی پژوهش و فناوری، مرحله استانی (استان لرستان) دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران (نشان خواجه نصرالدین طوسی) با حضور دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان به میزبانی دانشگاه لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان, این دوره از مسابقات با حضور 27 تیم از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان با 120 موضوع، روز شنبه، 11 آذرماه در سالن شهید ابراهیمی واقع در ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان آغاز شد.

مسابقات به مدت چند روز در دو نوبت صبح و عصر ادامه دارد و تیم‌های برتر به مسابقات سطح ملی راه خواهند یافت.

مرحله استانی (استان لرستان) دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و سازمان امور دانشجویان جهاد دانشگاهی استان لرستان آغاز شده است.

۱۴۰۲/۰۹/۱۱ - ۲۰:۲۸