حضور دانشجویان دانشگاه لرستان در آیین سوگواری ایام فاطمیه با حضور مداح اهل بیت (ع)، حاج محمود کریمی

۱۴۰۲/۰۹/۰۸

آیین سوگواری ایام فاطمیه (س) در نخستین شب خود در مصلا الغدیر خرم آباد با حضور دانشجویان دختر و پسر دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، آین آیین، شامگاه سه شنبه، 6 آذرماه آغاز شد و به مدت سه شب، دانشجویان دختر و پسر دانشگاه لرستان در آن شرکت می کنند.

با برنامه ریزی هیئت دانشجویی رایة العباس (ع) و با همکاری بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان، کانون ریحانه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دانشجویان دختر و پسر خوابگاه های کمالوند، فاطمیه، کشاورزی، ولیعصر (عج) دانشگاه لرستان به مدت سه شب در مراسم سوگواری مصلی الغدیر با حضور مداح اهل بیت، حاج محمود کریمی، حضور خواهند داشت.

۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - ۰۸:۰۹