۱۴۰۲/۰۹/۰۷

نخستین نشست مشاوران زنان و خانواده منطقه پنج دانشگاه های کشور به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز پنجشنبه، 9 آذرماه سال جاری به میزبانی دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار می شود.

مشاوران امور زنان و خانواده منطقه پنج دانشگاه های کشور در این نشست حضور خواهند داشت و دیدگاهها و پیشنهادات خود درباره نظام مسائل زنان و خانواده دانشگاه های منطقه پنج را ارائه می کنند.

دکتر میثاق حیدری، مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان، دبیر امور بانوان و خانواده منطقه پنج دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور است.

۱۴۰۲/۰۹/۰۷ - ۱۰:۱۷