دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان کارگاه راهکارهای مقابله با استرس و افت تحصیلی را با مشارکت خانواده ها برگزار کرد

۱۴۰۲/۰۹/۰۴

کارگاه گفتگومحور و آموزشی با موضوع راهکارهای کنترل و مقابله با استرس و افت تحصیلی دانش آموزان با حضور اولیای آن ها در دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه با تدریس دیانا مهران، مشاور دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان و با مشارکت گفتگومحور اولیای دانش آموزان برگزار شد.

در این کارگاه دبیران دروس تخصصی و عمومی دبیرستان هم حضور داشتند و دیدگاه های خود را با اولیای دانش آموزان در میان گذاشتند.

هدف از برگزاری اینگونه کارگاه های گفتگومحور و آموزشی، تقویت ارتباط بین خانواده و مدرسه برمبنای شنیدن دیدگاه های اولیای دانش آموزان به همراه بهره گیری از نظرات متخصصان مشاوره است.

مدیریت دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان را دکتر زیبا زمانی فرد برعهده دارد.

۱۴۰۲/۰۹/۰۴ - ۰۹:۱۰