نشست گروه‌های آموزشی مکانیک و پلیمر با سرپرست مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۹

در آستانه فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری، مدیران و تعدادی از گروه‌های آموزشی مکانیک و پلیمر دانشگاه لرستان با دکتر محمد جعفری، سرپرست مرکز تازه تأسیس رشد و فناوری این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این دیدار و گفتگو که روز دوشنبه ۲۹ آبان ماه سال جاری در مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد اعضای هیئت علمی حاضر در نشست، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را برای پیشرفت مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان و یاری‌رسانی علمی مرکز بیان کردند.

دکتر محمد جعفری سرپرست مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان در این دیدار بر اهمیت اثرگذاری دانشگاه در اقتصاد دانش‌بنیان و جایگاه فناوری در پیشرفت همه‌جانبه جامعه تأکید کرد.

دکتر محمد جعفری از گروه‌های آموزشی دانشگاه لرستان درخواست کرد پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در راستای تقویت فعالیت‌های مرکز تازه تأسیس رشد و فناوری دانشگاه لرستان ارائه کنند.

گفتنی است در پایان این نشست از دکتر محسن ایزدی عضو هیئت علمی گروه مکانیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان به خاطر قرار گرفتن در فهرست دانشمندان برتر دو درصد جهان، قدردانی شد.

مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۹ - ۲۲:۱۳