اردوی راهیان پیشرفت دانشجویان پسر دانشگاه لرستان به مقصد نمایشگاه بین‌‌المللی صنعت برق کشور برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۵

اردوی راهیان‌ پیشرفت دانشجویان پسر دانشگاه لرستان به مقصد نمایشگاه بین‌‌المللی صنعت برق کشور واقع در تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردو با هدف بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صنعت برق کشور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با برنامه‌ریزی مدیریت پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و همکاری معاونت علمی بسیج دانشجویی استان لرستان و شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در تاریخ پنجشنبه 25 آبان 1402با حضور 44دانشجوی رشته برق و سایر رشته‌های فنی و مهندسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دانشجویان از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کردند و دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را با دست‌اندرکاران در میان گذاشتند.

دانشجویان در این نمایشگاه بین‌المللی با دستاوردهای گوناگون صنعت برق کشور آشنا شدند.

گفتنی است اردوهای راهیان پیشرفت دانشجویی با هدف آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های تکنولوژی و صنعت، دانش فنی و شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در هر نیم‌‌سال تحصیلی برگزار می‌شود.

در همین راستا، اردوی راهیان پیشرفت ویژه دانشجویان دختر دانشگاه لرستان نیز جمعه 26 آبان‌ماه در همین مکان برگزار می‌شود.

۱۴۰۲/۰۸/۲۵ - ۱۶:۰۵