همزمان با هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها محفل دانشجویی انس با قرآن کریم برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۲

همزمان با هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها، محفل دینی، مذهبی، فرهنگی، معنوی و تربیتی انس با قرآن کریم با حضور جمعی از مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و استقبال دانشجویان دختر ساکن خوابگاه ولیعصر (عج) دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مراسم معنوی با حضور حسن صالحی‌راد، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، سیدرضا جزایری، معاون مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان،‌ سیدمحمد شاهرخی، قاری‌بین‌المللی قرآن، هادی دلفان‌پور، رئیس اداره فعالیت‌های قرآنی دانشگاه لرستان و محمدنادر نیایگانه، رئیس اداره کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این‌گونه محفل‌ها برای تقویت و ترویج فرهنگ قرآنی در سطح محیط‌های دانشجویی برگزار می‌شوند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۲ - ۲۰:۱۹