اردوی فرهنگی، تفریحی جمعی از دانشجویان دختر نو ورود دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۱۹

کانون گردشگری دانشگاه لرستان، اردوی فرهنگی، تفریحی جمعی از دانشجویان دختر نو ورود دانشگاه لرستان به مقصد مجموعه فرهنگی، تفریحی، ورزشی آیت‌الله کمالوند واقع در خرم‌آباد را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این اردوی فرهنگی، تفریحی که روز جمعه 19 آبان‌ماه سال جاری برگزار شد مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (حسن صالحی‌راد و مهدی امید) و امام جماعت دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدامین علی‌پور، حضور داشتند و دانشجویان را همراهی کردند.

از جمله برنامه‌های متنوع اردو می‌توان به پیاده‌روی، کوهپیمایی، ورزش، مسابقه فرهنگی، دینی، مذهبی، پاسخ به پرسش‌های دانشجویان، گفت‌و‌گو و پرسش و پاسخ درباره فرهنگ حجاب و عفاف اشاره کرد.

گفتنی است یکی از مهم‌ترین اولویت‌های فرهنگی، دانشجویی مورد تأکید رئیس دانشگاه لرستان، طراحی و اجرای برنامه‌های شاد و مفرح برای دانشجویان با جهت‌گیری تقویت نشاط گروهی و اجتماعی و امیدآفرینی است. امیدآفرینی بخشی از جهاد تبیین است.

۱۴۰۲/۰۸/۱۹ - ۲۰:۱۳