کارگاه و کرسی «کارآفرینی» با استقبال دانشجویان در مرکز نوآوری دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۰۴

مرکز نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه، کارگاه آموزشی و کرسی پژوهشی «کار و کارآفرینی» را با استقبال دانشجویان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی و کرسی، روز چهارشنبه، سوم آبان‌ماه سال جاری، با استقبال دانشجویان دانشگاه لرستان، در سالن اجتماعات مرکز نوآوری دانشگاه لرستان برگزار شد.

در همین رابطه، دکتر سروش آزادبخت، مدیر مرکز نوآوری دانشگاه لرستان درباره این کارگاه به خبرنگار ما گفت: «در این کارگاه آموزشی، جناب آقای دکتر محمد جعفری، عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان و مسئول راه‌اندازی مرکز رشد دانشگاه لرستان اصول و مبانی کارآفرینی و جایگاه آن در نظام آموزش عالی استان لرستان را با دانشجویان در میان گذاشت».

دکتر آزادبخت تشریح کرد:‌ «در این کارگاه و کرسی که از نوع گفت‌وگومحور بود دانشجویان نیز پرسش‌ها، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را درباره مفاهیم کار و کارآفرینی، بیان کردند و دکتر جعفری به پرسش های دانشجویان پاسخ داد».

۱۴۰۲/۰۸/۰۴ - ۰۷:۱۴