دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان برای ثبت‌نام در پویش بزرگ کتابخوانی دانشگاهی

۱۴۰۲/۰۸/۰۴

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان این دانشگاه، به‌ویژه دانشجویان دعوت کرد در پویش بزرگ کتابخوانی دانشگاهی (مثل مصطفی)، ثبت‌نام و شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این پویش از تاریخ اول آبان‌ماه سال جاری آغاز شده و تا تاریخ 12 بهمن‌ماه سال جاری (آغاز دهه مبارک فجر) ادامه دارد.

به نفرات برتر جوایز نقدی اهداء می‌شود.

این پویش با محوریت کتاب سرباز روز نهم ایجاد شده است.

دانشجویان و دانشگاهیان برای ثبت‌نام و شرکت در پویش به سامانه زیر مراجعه کنند:

Farakhan.dmsrt.ir

دریافت کتاب با مراجعه به سایت زیر:

کتاب با تخفیف ۷۰ درصدی محاسبه و پیامک کد تخفیف پس از ثبت‌نام در سامانه برای شرکت کنندگان ارسال می‌شود.

در پایان پویش شرکت‌کنندگانی که حدنصاب قبولی را در آزمون کتابخوانی کسب کنند وارد قرعه کشی برگزیدگان خواهند شد.

همچنین آثار برگزیده ارسالی در بخش‌های کلیپ، موشن، پادکست و شعر نیز پس از ارزیابی داوران معرفی می‌شوند. به نفرات برتر محورهای سه گانه به قید قرعه جوائزی اهدا خواهد شد.

زمان فعال شدن صفحه آزمون کتابخوانی و ارسال آثار از 1 آذرماه الی 12 بهمن ماه سال جاری است.

پیگیری و پاسخ‌‌گویی به پرسش‌ها با شماره تلفن زیر در پیام‌رسان ایتا:

۱۴۰۲/۰۸/۰۴ - ۰۶:۵۰