جشن ولادت حضرت امام حسن عسکری (ع) ویژه دانشجویان دختر دانشگاه لرستان برگزار می شود

۱۴۰۲/۰۸/۰۱

جشن فرارسیدن سالروز ولادت حضرت امام حسن عسکری (ع) ویژه دانشجویان دختر دانشگاه لرستان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این جشن را هیئت رایه العباس (ع) دانشگاه لرستان که زیرمجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان است با همکاری سایر بخش های مدیریتی این دانشگاه، شامگاه سه شنبه، دوم آبان ماه، ساعت 21 در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برای دانشجویان دختر این دانشگاه برگزار می کند.

جشن دانشجویی مذکور همراه با برنامه ها و مسابقات گوناگونی همچون مولودی خوانی، سرود، برج هیجان، برگزار خواهد شد و به برندگان مسابقات، جوایز ارزنده ای اهداء می شود.

از دانشجویان دختر دانشگاه لرستان به ویژه دانشجویان دختر نو ورود این دانشگاه دعوت می شود در این جشن دانشجویی شرکت کنند.

همچنین مسابقه دلنوشته ای با موضوع «کودکان غزه» برگزار می شود.

دانشجویان دختر دلنوشته های خود را تا روز سه شنبه، دوم آبان، ساعت 16 به آیدی زیر در ایتا بفرستند:

@baz_vand

به بهترین دلنوشته ها نگین حرم حضرت امام حسین (ع) اهداء می شود.

سرویس های ایاب و ذهاب از مجتمع خوابگاهی فاطمیه (دانشجویان دختر) ساعت 20:30 شامگاه سه شنبه، به مقصد سایت مرکزی دانشگاه لرستان حرکت می کنند.

۱۴۰۲/۰۸/۰۱ - ۰۸:۵۸