کارگاه آموزشی دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان با موضوع راهکارهای مقابله با استرس برگزار شد

۱۴۰۲/۰۷/۲۴

کارگاه آموزشی و گفت وگومحور شناخت استرس و راهکارهای مقابله با آن، برای دانش آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان و اولیای آن ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، برگزاری کارگاه های گوناگون آموزشی باعث افزایش سطح مهارت های زندگی می شود.

در این راستا، این کارگاه با حضور جمعی از دانش آموزان و اولیای آن ها در دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان برگزار شد.

از جمله موضوعات این کارگاه، تعریف استرس دوران تحصیل و راهکارهای مقابله با آن بود با این رویکرد که با تقویت آموزش ها بایستی کوشش کرد پیشگیری را بر درمان ترجیح داد.

تدریس در این کارگاه آموزشی و گفت وگو محور برعهده دیانا مهران بود.

مهران از جمله مشاوران تربیتی است.

دانش آموزان و اولیای آن ها پرسش های خود درباره موضوع استرس و راه های مقابله با آن را مطرح کردند و مهران به پرسش ها پاسخ داد و مباحث آموزشی خود را مطرح کرد.

به گفته دکتر زیبا زمانی فرد، مدیر دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان این کارگاه آموزشی و گفت وگومحور به مناسبت هفته بهداشت روان برگزار شد.

دانشگاه لرستان دارای مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی است که مدیریت آنرا دکتر فضل اله میردریکوند برعهده دارد و زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می کند.

در حال حاضر، دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان با مدیریت دکتر زیبا زمانی فرد، 258 دانش آموز دارد.

گفتنی است انتخابات انجمن اولیاء و مربیان این دبیرستان نیز همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

۱۴۰۲/۰۷/۲۴ - ۰۹:۲۶