نشست شورای بین الملل دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۷/۲۲

نشست شورای بین­ الملل دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که ساعت 7 صبح روز شنبه، 22 مهرماه برگزار شد رئیس دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه لرستان و رؤسای دانشکده ­های این دانشگاه حضور داشتند.

دکتر غلام­حسین حسینی، مدیر گروه همکاری ­های علمی بین ­المللی دانشگاه لرستان در این نشست، گزارشی از مراحل ثبت نام دانشجویان جدید غیرایرانی به ویژه دانشجویان جدید اهل کشور عراق ارائه کرد.

چندی پیش، تفاهم ­نامه گوناگون بین دانشگاه لرستان با تعداد هشت دانشگاه کشور عراق امضاء و مبادله شد.

در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان خطاب به همه معاونت­ ها و دانشکده­ های این دانشگاه تأکید کرد آمادگی لازم برای ارتقای زیرساخت­ های مختلف بین المللی دانشگاه لرستان را داشته باشند.

وی بر گسترش همکاری­ های متقابل بین دانشگاه لرستان با دانشگاه ­های دیگر کشورها به­ ویژه کشورهای اسلامی تأکید کرد.

رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد گسترش جذب دانشجویان غیرایرانی باعث ارتقای تبادلات علمی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها به­ ویژه کشورهای اسلامی می­ شود و از سوی دیگر یکی از ابزارهای درآمدزایی برای دانشگاه­ هاست.

در این نشست، معاونان دانشگاه لرستان و رؤسای دانشکده ­های این دانشگاه هر کدام گزارش عملکرد حوزه کاری خود را در زمینه آمادگی برای ارتقای زیرساخت­ های بخش بین الملل دانشگاه لرستان ارائه کردند.

۱۴۰۲/۰۷/۲۲ - ۱۰:۰۸