نشست دانشگاه لرستان و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستان با موضوع یوم الله 13 آبان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۷/۲۲

نشست مشترک دانشگاه لرستان و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستان با هدف برنامه­ریزی هرچه بهتر برای برگزاری برنامه­هاو راهیپایی روز مبارزه با استکبار جهانی (13 آبان) در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز شنبه، 22 مهرماه در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا غلامی، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستان و دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان بر برنامه ریزی هرچه دقیق تر برای برگزاری انواع برنامه های متنوع یوم الله 13 آبان تأکید کردند.

به ویژه مشارکت حداکثری اساتید، دانشجویان و یاوران علمی دانشگاه لرستان در راهپیایی باشکوه یوم الله 13 آبان مورد تأکید دو طرف قرار گرفت.

دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان که در این نشست حضور داشت به خبرنگار ما گفت: «برنامه ریزی شده است چندین برنامه مشارکتی دانشگاه لرستان و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستان به مناسبت یوم الله 13 آبان برگزار شود».

دکتر حیاتی تشریح کرد: «دو نشست علمی با محوریت 13 آبان در دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد؛ این نشست ها در قالب هم اندیشی و کرسی های آزاد اندیشی، خواهند بود».

وی اظهار داشت: «حضور حداکثری دانشگاهیان دانشگاه لرستان در راهپیمایی یوم الله 13 آبان مورد تأکید است».

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان افزود: «همچنین با مشارکت و همیاری صدا و سیمای مرکز استان لرستان، برنامه های مختلف مناسبتی یوم الله 13 آبان برگزار خواهند شد».

دکتر محمد حیاتی تصریح کرد: «در نشست ها و برنامه ها به شبهات نیز پاسخ داده می شود».

گفتنی است در این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان و دکتر غلام حسین حسینی، رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان نیز حضور داشت.

در این نشست تصریح شد کمیته دانشگاهی به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان برای هماهنگی و انسجام هرچه بیشتر در زمینه مشارکت دانشگاهیان در برنامه های یوم الله 13 آبان تشکیل شود.

۱۴۰۲/۰۷/۲۲ - ۱۴:۱۱