فراخوان شرکت در انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۷/۱۹

اداره انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان وابسته به معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه از دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت کرد در انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، تاریخ انتخابات به این شرح است:

پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۲: انجمن علمی دانشجویی مهندسی پلیمر، انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک، انجمن علمی دانشجویی تربیت بدنی.

جمعه ۲۱ مهر ۱۴۰۲: انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر، انجمن علمی دانشجویی ریاضی و علوم کامپیوتر.

دانشجویان برای رای دادن و شرکت در انتخابات شورای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی به نکات ذیل توجه کنند:

روش رأی دادن در سامانه:

وارد سامانه جامع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به آدرس farhangi.lu.ac.ir شوید (برای ورود به سامانه کد کاربری شماره دانشجویی و کلمه عبور شماره ملی است).

گزینه «لیست انتخابات»، کلیک روی تیک آبی ستون وضعیت و بعد، گزینه‌ی «رأی‌دهی » را انتخاب کنید.

در صورت هرگونه پرسش و مشکل در خصوص رای گیری با شماره تلفن 09376882759 تماس بگیرید.

۱۴۰۲/۰۷/۱۹ - ۱۶:۲۱