پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان به مناسبت عملیات توفان الاقصی

۱۴۰۲/۰۷/۱۶

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، با صدور پیامی، طراحی و اجرای موفقیت‌آمیز عملیات بزرگ، پیچیده، ترکیبی و بی‌نظیر (توفان الاقصی) جبهه مقاومت غزه فلسطین علیه رژیم نامشروع و جعلی صهیونیستی را تبریک گفت.

متن پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

جلوه‌ای از وعده خداوند، با عنوان عملیات توفان الاقصی، به دست ملت قهرمان فلسطین، از زندان بزرگ غزه علیه رژیم غاصب جنایتکار و کودک‌کش اسرائیل جعلی، محقق شد.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان این پیروزی شوق‌برانگیز و پرشور را به پیشگاه حضرت حجت _ عجل‌الله فرجه_ نائب عزیزش، جبهه مقاومت و به ویژه افتخار آفرینان فلسطین و به عموم آزادمردان عالم، اندیشمندان عرصه علم و دانشگاهیان تبریک می‌گوید.

۱۴۰۲/۰۷/۱۶ - ۰۹:۰۷